Marketing bedrijven

Alle marketing bedrijven in Nederland

Bset Media

Bset Media adresgegevens

Bset Media
Vliststraat 11
5626 DV Eindhoven

website: http://www.bsetmedia.nl
e-mail: [email protected]
telefoonnummer: 040-2623344

Bedrijfsprofiel Bset Media

Get more clients!

In 2006 zijn wij gestart met een simpel idee - het creëren van betaalbare media.

Vandaag de dag is onze dienstverlening ingericht met het oog op uw markt. Dit betekent dat de door ons vervaardigde communicatiemiddelen zoals; websites, brochures, folders & huisstijlen een werkelijk impuls geven aan uw sales & marketing activiteiten.

Doeltreffende, toepasbare én betaalbare media
Bset Media ondersteunt u bij het behouden van uw bestaande klanten en het verkrijgen van nieuwe klanten. Onze dienstverlening is ingericht met het oog op uw markt. Dit betekent onder meer dat onze diensten begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar zijn.

Bset Media biedt een breed scala aan reclame en grafische diensten om u als bedrijf optimaal te ondersteunen bij het in de markt zetten van uw bedrijf,
producten en diensten. Met extra aandacht en zorg investeren wij continu in de relatie met onze opdrachtgevers. Als full service reclamebureau gaan wij met service en kwaliteit voor een lange termijn relatie met u, niet de eenmalige transactie.

Wij helpen u graag met uw logo ontwerp of het ontwerpen van uw huisstijl maar natuurlijk ook met het vervaardigen van al uw andere presentatie en promotiematerialen zoals: brochures, folders, websites, posters, flyers, leaflets, webbanners, video, cd presentaties en nog veel meer.

Kaart & Routebeschrijving